okokwait's profile

Thu, Sep 17, 2020 10:00 PM

Service goes in and out

I just activated a iPhone XR (bought from boost) and swapped from a Moto g7 (also from boost) I put the new SIM card in my new iPhone and tried set up online. Said not working try again later. After thirty min , I was fed up and tried to call. Everything seemed to go well and I lost service on my Moto so I assumed the switch worked. I spent two hours at my sisters trying to get it to work, I gave up turned it off and went home. I finally get home and it seems to kinda sorta work...I have very little to no service. It will have one bar for a few minutes then goes completely out to no service. I can make a few calls and then they drop in a second. I know it’s not my service area cause I never missed a call or didn’t have great service in my house, til this new phone! I am very stressed, and I can’t even get my old Moto phone back up and running it says my sim is invalid in network that worked four hours ago... anyone able to help me?!???! Is my new SIM card damaged!?!

Responses

Boost Care

 • 

1.9K Messages

7 m ago

Thank you for bringing this up to our attention. We sincerely apologize for the difficulties you're experiencing. We'll do our best to resolve this in a timely manner. Please send us a private message for further assistance. To send a private message, go to the user profile by clicking on the username and click on "Send this user a Private Message". Thank you. ~AmyM25 

4 Messages

2 m ago

HELP THIS IS HAPPENING TO ME TOO. JUST GOT LG K51 REPLACED AND SAME EXACT THING IS HAPPENING TO ME! im not sending my old phone back till i get this working. 

Boost Care

 • 

3.3K Messages

Hi! We'd happy to help, but we could use more info. Please provide us more details about the service issue that you are experiencing.
- Fonsy82

4 Messages

I just activated a replacement for lg k51 (bought from boost) I put the my old SIM card in my new Phone and tried set up online. Said not working try again later. After thirty min , I was fed up and tried to call. Everything seemed to go well and till i lost service on my lgk51 I spent two hour trying to get it to work, I gave up turned it off and went home. I finally get home and it seems to kinda sorta work...I have very little to no service. It will have one bar for a few minutes then goes completely out to no service. I can make a few calls and then they drop in a second. I know it’s not my service area cause I never missed a call or didn’t have great service in my house, til this new phone! I am very stressed.

Boost Care

 • 

3.3K Messages

SIM cards may not be shared between two devices. Each UICC is assigned to a transceiver (device) and paired together. Users may not simply pop a UICC out of one device and use it immediately in another device. This is known as 'pop and swap'. Boost Mobile specifically activates and checks for the paired equipment when connecting to the network. Please use the SIM card that you got with the new device.
- Fonsy82

4 Messages

I never got one with the new replacement 

Boost Care

 • 

2.6K Messages

Thanks for replying. I've marked your message private so we can discuss your account. Would you be able to share your phone number and PIN, and the MEID of the phone and ICCID/SIM card number?